La Míriam,mare de l'Aina de 4t, ha llegit  per a nosaltres

La Míriam ens ha fet una lectura de “La senyora dels llibres”. És una historia molt interessant que ens fa pensar en les dures condicions de vida d’altres temps i com pots esdevenir un bon lector malgrat les adversitats. La Míriam, amb la seva lectura pausada i amb l’ajut de les il·lustracions, ens ha transportat al Kentucky dels anys 30.

 

Els nens i nenes li han fet moltes preguntes sobre la trama i algunes de com s’ho havia fet per preparar-se la lectura. Finalment, la mare de l’Aina, ha fet de “ senyora dels llibres” tot ajudant a presentar  les novetats de contes, àlbums il·lustrats, etc. que tenim en préstec  aquesta quinzena. Realment sembla que ella s’ho ha passat molt bé i a nosaltres ens ha encantat la seva manera de llegir i el seu somriure.

 

Gràcies, Míriam!

 


Escribir comentario

Comentarios: 0