la mònica torrelles, mare d'en pau de 4t, ens ha llegit...

El dimarts, coincidint amb l’ hora de biblioteca, vam rebre la visita de la Mònica Torrelles. Va portar un conte que l'havia captivat.  Ens va demanar que, si volíem,  anotéssim en un paperet l'emoció que havien sentit en escoltar la lectura.

La Mònica havia preparat un power point perquè, segons ella ens va dir i tenia raó, les imatges eren tant importants com el text. Ella ens el llegia i anaven passant les pàgines a la pantalla.Hi havia una vegada un arbre… Que estimava un nen petit. I el nen cada dia hi anava I en collia les fulles Per fer-se una corona i jugar a ser rei del bosc..." Així començava. El va anar llegint i nosaltres l' escoltàvem en silenci , emocionats, i admiràvem els dibuixos.

En acabat, la Mònica en va preguntar quines sensacions havíem tingut i en què ens havia fet pensar. Vam dir algunes paraules com generositat, amor, tristesa , alegria... Us recomanem que el llegiu, així que no us explicarem més!

La mare d'en Pau ens va explicar algunes coses sobre l'autor i il·lustrador, en Shell Silverstein. Ens va deixar altres llibres d'ell per tal que tinguéssim l'oportunitat de conèixer-lo més. Li vam ensenyar alguns dels llibres que teníem nosaltres, la vam posar a prova amb una endevinalla i se'n va sortit molt bé.També ens va deixar el power point en anglès per poder-lo llegir en aquesta llengua. 

Gràcies, Mònica! Va ser una estona bonica i emotiva que ens agradaria repetir. Fins aviat!

 


Escribir comentario

Comentarios: 0