ens expliques un conte?

Varies mares de la classe dels Dofins han vingut durant aquests últims dies a llegir-nos diversos tipus de contes.

L'Olga, la mare de la Berta, ens va llegir diferents endevinalles. Algunes les van resoldre molt ràpid d'altres els hi van costar més. 

La Núria, la mare del Guillem, ens va llegir dos contes de pirates. I després com a bons pirates vam fer-nos el nostre pegat per tapar-nos l'ull.. 

La Núria, la mare del Josep i la Montse, ens va explicar sis contes. Va escollir els que més li agradaven als seus fills i algun altre. Entre ells, "Les set cabretes i el llop", "Peter Pan",etc.

La Mariona, la mare de la Bruna, ens va llegir un conte del follet Oriol.  Vam pintar els dibuixos del conte, els vam ordenar.I després, ens va portar berenar: melindros i xocolata, igual que al conte.

Ja per acabar, la Núria, la mare de la Noa, ens va llegir el conte "Els porquets no volen" i després vam pintar el porquet que ella ens va dibuixar i el vam disfressar de l'animal que nosaltres volguèssim. 

Moltes gràcies a totes les mares que heu vingut a llegir als vostres fills i als seus companys. El que ells necessiten és un bon model lector. Vosaltres ho podeu ser dia a dia.  

Escribir comentario

Comentarios: 0