Sortida a REUS

El passat dimarts dia 23 de maig els nens i nenes d'Educació Infantil i cicle Inicial vam fer una sortida a Reus juntament amb els altres alumnes d'aquests mateixos cursos de la ZER.

Va ser un dia ple d'emocions i aprenentatges, d'amics i retrobaments, de sol i joc, d'alegria i motivació i una llarga llista de bons moments que guardarem tots plegats a la nostra memòria.

 

Al matí, després d'esmorzar, vam veure la representació d'una versió lliure inspirada en les Set Cabretes i el llop, on el llop, no era pas dolent, sinó un vell amic de la mare cabreta que l'ajuda amb les seves set filletes entremaliades.

I després de dinar, i jugar una estona vam anar a la Capsa Gaudí. Allà vam poder aprendre més coses sobre la vida i les obres de Gaudí tot manipulant i tocant les reproduccions que hi havia exposades. També vam veure audiovisuals i disfressant-nos de Gaudí i les persones que l'envoltaven hem viscut de prop moltes coses que ens han servit per aprendre més!