Una tarda de lectura

El dijous 1 de febrer, va venir  la mare de la Carolina de 5è a explicar-nos coses sobre el llibre de Don Quijote de la Mancha, que és la primera novel·la que es coneix.

Ens va portar una edició del llibre molt gran i  antiga de la biblioteca de Reus. Les pàgines eren daurades i hi havia uns dibuixos molt tristos i extravagants, que es diuen gravats i són en blanc i negre. Ens va explicar la diferència entre l'alt i baix relleu. També  ens va portar dues peces de roba molt velles: una armilla i una jaqueta de vellut amb botons daurats.  Eren les antigues peces de roba que portaven els senyors una mica més rics. Ens les vam anar passant mentre ens llegia el llibre. Quin goig que fèiem! També ens va un powerpoint sobre El Quixot i el seu escriptor, Miguel de Cervantes Saavedra. Va ser molt interessant i vam aprendre moltes coses.

Gràcies Xell!