Projecte dels Bombers

Bon dia família!

Aquesta setmana els nens de P3 han decidit començar el projecte dels Bombers i, els nens de P4 i P5 ens han acompanyat en aquest aprenentatge. Hem aprés moltes coses jugant i investigant en revistes i vídeos, però sobretot amb l'ajuda d'en Marc i l'Óscar.

  • El dilluns, vàrem fer la nostra disfressa de bomber/a.
  • El dimarts en Marc, ens va fer una visita guiada, molt divertida, pel Parc de Bombers de Cornudella de Montsant.
  • I avui, l'Óscar, el pare de la Beth qui és bomber al Parc de Bombers de Tarragona, ens ha explicat un munt de coses sobre els bombers: situacions en les que actuen els bombers i què fer en aquests casos, cóm és l'indumentària que portin i l'ús dels accessoris... També hem fet un camió de bombers que ens ha portat l'Óscar.

Ha sigut un projecte moooolt divertit! Esperem que us agraden les fotos.

La primera galeria és de la visita amb en Marc al Parc de Bombers de Cornudella de Montsant. I la segona galeria és de la visita a classe de l'Óscar.

 

Una abraçada:

 

Els Elefants i els Esquirols.