Insectes Pal

Els alumnes de 6è, tenim unes mascotes noves a la classe.S'anomenen Insectes Pal. Els hi vam preparar un terrari amb terra fresca i amb heura, hem de ruixar amb aigua el terrari.Primer ens feia cosa agafar-los perquè les seves potes fan pessigolles i fa una sensació molt estranya però ara ja sóm més atrevits.

 

Avui al mati quan hem arribat a l'escola ens hem trobat els insectes que mudaven la pell. És molt estrany perquè per canviar-la s'han de penjar. Hem vist com alguns insectes s'estaven menjant la seva propia pell, tambè hem vist fulles mossegades.

Aquesta tarda els hem mesurat, pesat i molt més...

Hem descobert moltes coses sobre ells, mesuren entre 5-7 cm  i pesen entre 0,10 i 0,20 grams (segons la mida). 

També hem utilizat el microscopi per observar alguns exemplars, la seva muda i els excrements.

estem pendents de si ponen ous.

Us deixem algunes fotos!