Contes en família

El dilluns va vindre la mare d'en Pau, la Marta, a llegir-nos el conte "El árbol que no tenía hojas". Narra la història d'un arbre que no té amics perquè no té fulles, i després de preguntar al Sol, a la Pluja i al Vent sobre com podria aconseguir les fulles i no obtenir cap resposta a canvi, uns nens que el van veure li van pintar fulles i des d'aleshores mai més va estar trist. 

Ens ha agradat molt i hem fet una activitat que consistia en ficar-li fulles de colors troquelades a un dibuix d'un arbre; com fan els nens del conte.

 

D'altra banda, aquest dimecres, ha vingut la mare de la Beth de P5, la Mireia, a explicar-nos el conte de "Petita a la jungla". Aquest conte ens ha ensenyat un món gegant i salvatge però meravellós i ple de reptes; sobretot si ets molt petit, ja que les teves aventures són més grans i els reptes més emocionants. Només has de perdre la por i tindre curiositat i ganes d'aconseguir tot allò que et proposis.

Hem après molt i hem fet una activitat de pintar uns personatges del conte que es feien grans i petits!

 

Gràcies per la vostra atenció,

 

La classe dels Elefants i els Esquirols.