Un matí de lectura amb la Caribay

El 19 de juny, la mare de la Amina i de la Fátima va venir a la classe de 5è per llegir-nos un  mites que eren els de Prometeu,  el tità que va robar el foc dels déus i el de La caixa de PandoraEns van agradar molt els dos i saber què hi havia a la caixa de Pandora. No us ho expliquem perquè són tan interessants que us els recomanem.

Després li vam preguntar quin era l'origen del seu nom i ens va relatar la història de Caribay y las cinco águilas blancas: una llegenda de Los Andes.  Ella era filla de Zuhé i Chía, el sol i la lluna, i un dia... Llegiu-la, és preciosa!

Vam estar molt bé amb ella; té una veu molt maca, com la Caribay de la llegenda.

Vam reflexionar sobre el perquè dels mites i perquè ara en el món hi ha coses que ens fan mal però ens queda l'esperança.

En acabat, vam fer dibuixos sobre els mites. Moltes gràcies, Caribay! Vindràs un altra vegada a llegir?

La Caribay amb la seva filla Fátima
La Caribay amb la seva filla Fátima