CUINEM!

A cicle mitjà treballem el text instructiu. De moment hem vist un model per poder escriure receptes de cuina. Primer hi llegim el títol, després els ingredients amb les quantitats, els estris i finalment la preparació, és a dir, tots els passos que cal seguir. 

Tothom ha portat alguna cosa, hem posat els estris i ingredients a la taula i tot llegint la recepta hem anat cuinant. 

Poc a poc la massa va agafant forma i nosaltres cada vegada tenim més ganes de tastar els creps. 

Hem triat el farcit, alguns de dolços com els de xocolata i plàtan, el de confitura casolana, de sucre amb llimona o el salat de pernil. N'hi ha per a tots el gustos i com podeu veure a les fotos ens han agradat molt. 

receptes a casa!

Per seguir practicant escriurem i cuinarem una recepta a casa per presentar-la i tastar-la a classe. Per això és molt important revisar l'agenda i mirar quin dia ens toca a nosaltres.