Sortida al Toll de la Banyera

Dimarts, dia 20/3/19, anàvem d'excursió a les Cadolles Fondes però  no vam poder anar perquè l'autobús no va venir  i vam anar al Toll de la Banyera.

Primer vam sortir de l'escola,  cap al camí de la Serra. Ens vam equivocar, i vam seguir pel camí que donava al Carrer de les Eres. Després vam passar pel pont de l'Intim i vam anar cap al camí del pantà. Vam seguir per la carretera fins que vam trobar el camí fins a Can Pep. Allí el Quim, pare de la Leyre,ens va deixar esmorzar còmodament asseguts. En aquell moment feia un dia assolellat i s'hi estava molt bé. En acabat vam seguir cap al toll. Vam passar per la presa i vam entrar pel camí cap al toll. Quan vam arribar ens vam mullar els peus, però l'aigua estava molt freda. Després vam dinar allí al toll, i vam marxar. De tornada, vam fer el mateix camí fins a Cornudella, però vam passar pel camí de la Serra, i finalment vam arribar a l'escola.  Ens va agradar molt i ens ho vam passar molt bé.