Coneguem el Priorat

Aquest dimecres ens vam trobar a la Torre de Fontaubella alumnes d'altres escoles del Priorat com la  de Capçanes, Cabacés,  El Masroig, El Molar, Gratallops, La Vilella Baixa, Marçà, La Serra d'Almos, La Bisbal de Falset. Falset, Bellmunt del Priorat, Els Guiamets, Prades, Poboleda, Ulldemolis i la nostra. Vam compartir bus amb els de l'institut de Cornudella que junt amb els de Falset havien preparat moltes activitats per fer a la Torre.

El dia va ser llarg, sort que per agafar forces vam començar amb un bon esmorzar.

Després, com que entre totes les escoles érem molts ens vam dividir per grups i vam començar la ruta per la vila. Uns als molins de vent. els altres vam fer un taller de cuina, una gimcana, pedra seca, l'observatori astronòmic, un mural gegant...

De totes les activitats les que més ens van agradar van ser entrar en una caseta de pedra seca, anar al molins de vent, la gimcana i conèixer informació sobre els brigadistes internacionals. Va ser una oportunitat de poder anar amb els companys de l'institut que ens explicaven les activitats i també de conèixer alumnes d'altres escoles.