Asha Miró

El passat dijous dia 25 vam tenir una visita molt especial, va venir la senyora Asha Maria Miró Vega per explicar-nos la seva vida de pel·lícula.

 

Haviem buscat una mica d'informació de la seva vida, però ens ho va explicar tot amb tants detalls que vam estar escoltant amb molt interès tota l'estona. Va nèixer al 1967 a la Índia, i la van posar en un orfenat perquè no la podien cuidar. La seva mare s'havia mort durant el part.

 

Ella volia uns pares, i sempre li demanava a la seva cuidadora, volia pares i a més a més havien de ser de Barcelona.

Al final els va aconseguir i se’n va anar a viure a Barcelona, amb els seus nous pares. Allà va descobrir que els seus pares, uns mesos abans, ja havien adoptat una nena, la Fàtima, una nena més petita que ella ja cuidava a l'orfanat.

 

Al principi li va costar viure a Barcelona, tot era molt diferent, les sabates, el menjar, la gent...

Quan va ser gran va decidir tornar a la Índia, i allà va descobrir que tenia una germana, i es deia igual que ella, Asha! Perquè el seu pare els havia intercanviat el nom. La seva germana ja tenia fills i néts. I ella va adoptar una de les seves nétes perquè estava molt malalta.

 

A nosaltres ens va agradar molt perquè  ens va semblar molt interessant la seva vida i sembla una vida de pel·lícula.

 

 

El seu llibre més venut ha sigut la filla del Ganges.